0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEGENEK: ‘Pohvale prijaju, ali moramo da ostanemo na zemlji!’

Objavljeno: 17.08.23 u 19:48

Nova prepreka za ekipu Baraka Bahara!

Defanzivac srpskog šampiona i fudbaler koji je simbol za Zvezdine uspehe na evropskoj sceni – Miloš Degenek je izneo očekivanja pred meč četvrtog kola Superlige Srbije koji će crveno-beli odigrati u subotu od 20 časova i 30 minuta na stadionu „Rajko Mitić“ protiv ekipe Spartaka i iskoristio priliku da uputi poziv navijačima za predstojeću prvenstvenu utakmicu.

– Očekuje nas utakmica protiv Spartaka, za koju se pripremamo sa maksimalnim oprezom. Svesni smo euforije koja je prisutna u zvezdaškoj javnosti, prijaju nam pohvale koje čujemo svakodnevno, ali moram da ostanemo na zemlji. Igramo odlično od početka sezone, sve ide po planu, međutim najvažnije je da se ne zadovoljimo postignutim. Imamo sjajnu ekipu, koja je željna pobeda, siguran sam da ćemo izgledati sve bolje i bolje, s obzirom da formu tempiramo za početak grupne faze Lige šampiona i utakmice koje sa nestrpljenjem iščekujemo – istakao je defanzivac. 

Zvezdaši su na utakmici protiv Mladosti iz Lučana pokazali da će biti velika podrška crveno-belima i na gostujućem terenu, a štoper Crvene zvezde  je istakao da su ispunjene tribine Marakane preduslov za predstojeće uspehe.

– Poslednjih godina Crvena zvezda je beležila neverovatne rezultate, sastavni deo istorijskih pobeda su bili i navijači koji su nas uvek pratili i u mnogim mečevima predstavljali presudni faktor. Mnogo je razloga da budu uz nas i sada, kada igramo napadački fudbal, postižemo dosta golova. Već na startu sezone smo pokazali zavidan kvalitet, generacija smo koja je najbolje otvorila prvenstvo od 1951. godine, to je ozbiljan rezultat s obzirom da znamo kakve je Zvezda timove imala u istoriji. Uz to mladi igrači su dobili šansu i maksimalno je iskoristili. Potrudićemo se da naši navijači uživaju i protiv Spartaka, a izuzetno nas raduje što ponovo igramo kod kuće. Želimo da uživamo u njihovoj pesmi sa tribina i da ih obradujemo novom pobedom – zaključio je Miloš Degenek.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter