0
Evrokupovi

during the UEFA Conference League 2023/2024 qualifiers match between Partizan and Sabah on stadium FC (JNA) on August 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BEZ STARCA NEMA UDARCA: Nathova fudbalska inteligencija se graniči sa beskonačnošću!

Objavljeno: 17.08.23 u 22:22

Kakav je to genijalac.

Partizan večeras u okviru revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igra protiv azerbejdžanskog Sabaha. Prvi meč su izgubili 2:0, pa večeras imaju težak posao.

Navijači su došli da podrže izabranike Igora Duljaja u zaista velikom broju, ali bojkot ‘Grobara’ sa južne tribine i dalje traje.

Saldanja je sredinom prvog poluvremena postigao pogodak i tako smanjio prednost gostiju iz prvog meča. To je ujedno bio i jedini pogodak u prvom delu susreta.

Ipak, sjajni napadi Partizana isplatili su se u 58. minutu utakmice. Na izuzetno lukav i neočekivan način, Natho je nasamario golmana Sabaha i poravnao na 2:2! Izraelac je još jednom pokazao o kakvom se velemajstoru radi!

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter