0
Košarka

FOTO: Starsport

AVRAMOVIĆ PORUČIO: ‘Mi smo retko privilegovani ljudi, posebno kada igramo za svoju zemlju!’

Objavljeno: 17.08.23 u 09:10

‘Želimo da što bolje predstavimo našu zemlju’.

Košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije, Aleksa Avramović je posle susreta sa Portrikom izneo svoje utiske. On je rekao da im nivo agresivnosti u odbrani daje veliku prednost.

-Nivo agresivnosti u odbrani nam daje veliku prednost. Pogotovo je tako bilo u prvom poluvremenu, kada smo napravili 40 razlike. Iz toga su se izrodili laki kontranapadi, pogodili smo mnoge šuteve i zasluženo pobedili. – naveo je on.

Poručio da su svi u službi reprezentacija i da žele da što bolje predstave zemlju na Mundobaksetu.

-Atmosfera je uvek sjajna, svaki put je tako. Družimo se i mnogo vremena provodimo zajedno u karantinu, a posebno sada ćemo u Kini i na Filipinima. Svi smo u službi reprezentacije, idemo na Svetsko prvenstvo i želimo da što bolje predstavimo našu zemlju. – jasan je on.

Govorio je o pritisku i istakao da se nose sa tim i da su oni retko privilegovani ljudi, posebno kada igraju za svoju zemlju.

-Naravmo da možemo da se nosimo sa tim. To je sastavni deo svakog posla, ne samo košarke, a mi smo retko privilegovani ljudi da radimo posao koji najviše volimo. Posebno kada igramo za svoju zemlju. – zaključio je Avramović.

Podsetimo, Srbija je sinoć savladala Portoriko rezultatom 110:75 u okviru priprema za Svetsko prvenstvo koje počinje za malo manje od deset dana. ‘Orlovi’ su se sada uputili u Kinu gde će igrati protiv te selekcije u nedelju i kao generalnu probu će imati duel sa Brazilom.

Ovogodišnji Mundobakset će trajati od 25. avgusta do 10. septembra, a zemlje domaćini su Filipini, Indonezija Japan, a Pešićevi i zabranici će biti u grupi sa Portorikom, KinomJužnim Sudanom.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter