0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic (L) Kevin Punter Vojvodina v Mladost - Mozzart Super League Season 2022/2023 on August 20 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽELJKO PRVO TESTIRA MLADE SNAGE: Crno-beli već u ponedeljak kreću sa radom, potraga za pojačanjima i dalje traje!

Objavljeno: 16.08.23 u 12:30

Bliži se kraj godišnjih odmora.

KK Partizan Mozzart Bet će i ove godine imati dve prozivke za narednu sezonu. Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, okupiće prvo mlade snage i to već u ponedeljak 21. avgusta, kada nezvanično počinju pripreme crno-belih.

Sedam dana kasnije očekuje se dolazak i ostalih prvotimaca, dok je za sada jasno da Partizan ne može da računa na trojicu – Ognjena Jaramaza, Uroša Trifunovića i Alena Smailagića. Oni se nalaze pod budnim okom lekarskog tima i kada budu spremni, priključiće se pripremama.

Aktuelni šampion regionalne ABA lige, još uvek traga za barem 2 pojačanja – na pozicijama centra i krilnog centra. Do sada su u Partizan stigli Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz, dok su ugovore produžili Zek Ledej, Kevin Panter, Džejms Naneli i Aleksa Avramović.

Ugovore od ranije imaju Danilo Anđušić, Tristan Vukčević, Alen Smailagić i Balša Koprivica.

Što se tiče pripremnih mečeva, Partizan će od 6. do 10. septembra igrati turnir u Laktašima sa moskovskim CSKA, Galatasarajem, Hapoelom iz Jerusalima i Turk Telekomom.

Pored toga, crno-beli će imati mečeve na Rodosu sa Panatinaikosom, Makabijem i Fenerbahčeom.

Potom će uslediti i ABA Superkup, gde je crno-belima protivnik u četvrtfinalu Mega.

56
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter