0
Košarka

Svetislav Pesic i Marko Guduric Grcka - Srbija, Akropolis kup, prijateljska kosarkaska utakmica, Serbia - Greece friendly basketball game 8.8.2023.Atina, Grcka foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SRBIJA DANAS IGRA PROTIV PORTORIKA U ARENI: Karte su još u prodaji, evo gde možete pratiti meč!

Objavljeno: 16.08.23 u 11:36

Orlovi u četvrtak putuju u Kinu.

Košarkaška reprezentacija Srbije će u Štark areni protiv selekcija Portorika imati poslednju proveru pred put u Aziju, na završni deo priprema pred Svetsko prvenstvo. Utakmica u najvećoj dvorani na Balkanu počinje od 19 časova, a prodaja ulaznica se odvija putem servisa „Tiket vižn“ i sajta www.tickets.rs.

U dosadašnjem toku priprema, tim Srbije je odigrao utakmice protiv BiH i Poljske iza zatvorenih vrata, kao i dva meča u okviru „Akropolis kupa“ protiv Grčke i Italije.

Što se tiče direktnog TV prenosa ovog susreta, on će biti dostupan čitavoj Srbiji i to na kanalu RTS 1.

– Odlično smo radili, momci su uložili sav mogući entuzijazam uz dobru koncentraciju. Puno smo razgovarali, naravno fali nam još finalizacija svega ovoga što je prošlo kroz trening. Odigrali smo četiri utakmice do sada, to je bilo po meni dosta dobro za ovu fazu priprema. Sada nas očekuju još tri utakmice. Protiv Portorika ovde u Štark areni, očekujemo da nas malo publika podrži, da nam da vetar u leđa, da nam pomogne da budemo još bolji. Ova utakmica nam puno znači jer je Portoriko ekipa koja igra sasvim drugačije u odnosu na evropske ekipe. Sa puno kontranapada, uz naravno zonsku odbranu. To je nešto što nama treba da bi se pripremili za Svetsko prvenstvo. U Šenženu ćemo odigrati još dve utakmice, to će nam koristiti i za vremensku adaptaciju i nadam se da posle idemo za Manilu. Treniraćemo tamo, možda organizujemo trening utakmicu sa nekom ekipom iz drugih grupa, to ćemo još videti – rekao je selektor Srbije Svetislav Pešić pred duel sa Portorikom.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter