0
Fudbal

Devic Marko (L) i Zdravko Kuzmanovic (R) Sport Fudbal Reprezentacija Soccer Football Serbia National Team Friendly Prijateljska Kipar Cyprus Nikozija Nicosia Ukraina Ucraine11.2.2009. (credit image © photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SAVET ZA PARTIZAN OD NEKADAŠNJEG REPREZENTATIVCA UKRAJINE: ‘Lepota – NE! Rezultat – DA!’

Objavljeno: 16.08.23 u 10:08

Pred ‘crno-belima’ je težak zadatak.

Nekadašnji reprezentativac Ukrajine – Marko Dević govorio je za Sportski žurnal o revanš susretu Partizana i Sabaha. Gosti iz Azerbejdžana imaju dva gola prednosti, ali Dević za njih ima savet kako da ‘preokrenu’ situaciju:

‘Azerbejdžanski klub osnovan je 2017. godine, ne mogu da kažem da sam imao tu sreću, ali takve su bile okolnosti da sam, eto, prvi pogodio protivničku mrežu na prvenstvenoj utakmici u dresu Sabaha. Da se zna, navijam za Partizan i to znaju najbolje moji na Bulbulderu i u ostalim delovima Zvezdare, fudbalski, jednostavno rečeno, lepota – ne, rezultat – da. Da prevedem, samo se to gleda i ukoliko crno-beli u revanšu sa Azerbejdžancima budu razmišljali kako da eliminišu protivnika, a izbace iz glave fudbalsku lepotu, imaju velike šanse da se raduju posle dvomeča sa Sabahom.’ – rekao je Dević.

Duel Partizana i Sabaha je na programu sutra, od 21 čas.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter