0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

ROMA EKSPRESNO NAŠLA ZAMENU ZA MATIĆA: Vezni igrač ‘stare dame’ se preselio u ‘večni grad’! (FOTO)

Objavljeno: 16.08.23 u 14:55

‘Vučica’ gradi tim za narednu sezonu.

Reprezentativac Argentine i sada već bivši fudbaler Juventusa, Leonardo Paredes novi je igrač Rome. On je već nosio dres ‘crvenih-davola’ u periodu do 2014 do 2017. godine, a sada se obavezao na vernost do 2025. godine. Osim ‘vučice’ ‘stare dame’ igrao je još i za Boku Juniors, Kijevo, Empoli, Zenit, PSŽ. 

Paredes je istakao da se zbog navijača vratio.

-Želeo bih da se zahvalim navijačima što su me dočekali u Rimu. Zbog navijača sam se vratio u Romu. To je klub u kome sam započeo svoju igračku karijeru u Evropi. Prošla godina je bila neverovatna za mene, pošto sam sa Argentinom osvojio SP. Želim da nastavim sa uspesima, a verujem da to mogu da ostvarim sa Romom. – poručio je svetski prvak sa Argentinom.

Podsetimo, Nemanja Matić je napustio redove Rome nakon dve godine i pojačao francuski Ren, pa su čelnici italijanskog tima morali brzo da nađu njegovu zamenu. Pardes je u Juventusu odigrao 35 mečeva i postigao jedan pogodak. Za vikedn počinje Serija A, a Murinjo izabranici će u prvom kolu igrait protiv Salernitane.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter