0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PEŠIĆ OTRKIO KOJIH 13 IGRAČA PUTUJE U KINU: Sa spiska otpao plejmejker!

Objavljeno: 16.08.23 u 21:47

Selektor se obratio medijima posle ubedljive pobede!

Košarkaška reprezentacija Srbije doslovno je ‘razbila’ selekciju Portorika u prijateljskom susretu odigranom u Beogradu.

Izabranici Svetislava Pešića slavili su sa ubedljivih 110:75. Po završetku utakmice legendarni Kari se obratio novinarima i otrkio kojih 13 igrača putuje na pripremni turnir u Kinu.

-U Kinu putuje 13 igrača, to je bio plan pre početka, kada smo započeli naš plan. Dalje isto ide 13 igrača u Manilu. Topić ostaje ovde, on će da ostane da trenira. Voleo bih da se Topić pojavi tamo, ali to bi značilo da se neko drugi povredio, što ne bih želeo. Beslać nosi povredu, nije mogao da obavi poslednjih sedam dana treninge, on će nastaviti terapiju i rehabilitaciju – istakao je selektor. 

U Kinu putuju: Stefan Jović, Bogdan Bogdanović, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Dušan Ristić, Marko Gudurić, Dejan Davidovac, Boriša Simanić, Aleksa Avramović, Nikola Milutinov, Aleksa Radanov, Nikola Jović i Filip Petrušev.

 

36
11

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter