0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

PARTIZAN IGRA ZA SPAS SEZONE: Crno-beli na (ne)mogućoj misiji, mogu li da izbore plej-of za Ligu konferencija!?

Objavljeno: 16.08.23 u 13:10

Sinoć smo saznali učesnike plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona, ostalo je samo da se vidi ko ide dalje iz duela AEKDinamo, a u sredu i četvrtak će se voditi borba za plasman u završnu rundu kvalifikacija za mesto u grupnoj fazi Lige Evrope, odnosno Lige konferencija.

Od naših predstavnika juče je na teren izašla samo ekipa TSC-a, koja je na svom terenu poražena sa 4:1 od Brage, pa će svoju priliku potražiti u plej-ofu Lige Evrope, dok jedini preostali srpski učesnik kvalifikacija za evropska takmičenja je Partizan, koji u četvrtak od 21 čas dočekuje Sabah u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Azerbejdžanci su slavili u prvom susretu sa 2:0, pa je težak zadatak pred izabranicima Igora Duljaja, ali fudbal je igra u kojoj je sve moguće i ne bi trebalo da čudi ukoliko bi Crno-beli uspeli da nadoknade dva gola zaostatka i obezbede prolaz u sledeću rundu.

Veliki izazov je pred Parnim valjkom, tim Igora Duljaja se nalazi na pravom ispitu zrelosti, a kako bi preneli bar delić atmosfere koja nas očekuje u četvrtak veče na stadionu JNA, kladionica AdmiralBet je spremila sjajnih 30% freebet bonusa! Naime, svi AdmiralBet igrači mogu da iskoriste promo kod EVROPA i da preuzmi 30% freebeta na prvu dnevnu upčatu depozita, svakog dana kada se igraju kvalifikacioni mečevi za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija. Ova promocija je aktuelna do 31. avgusta i dostupna je svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, s obzirom da je se nalazimo na polovini avgusta, svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenutni plasman i pređu na viši nivo, čime će ostvariti bolje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Može li Partizan da izbori plasman u plej-of rundu Lige konferencija? Pogledajte ponudu, pokupite freebet bonus i podržite Crno-bele u pohodu na evropsko proleće!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter