2
Fudbal

FOTO: Screenshot

OGLASIO SE OTAC UHAPŠENOG NAVIJAČA DINAMA: ‘Rekao mi je da je to možda naš poslednji razgovor!’

Objavljeno: 16.08.23 u 22:27

Potresna ispovest Hrvata!

Nakon što su ‘navijači’ zagrebačkog Dinama napali pristalice AEK-a, te u tom napadu ubili 29-godišnjeg momka, tamošnja policija je uhapsila preko 100 pripadnika BBB.

Otac jednog od uhapšenih huligana Dinamo Zagreba uhapšenog u Atini, Robert Žigak, oglasio se putem medija i ispričao potresnu isposvest o razgovoru sa sinom.

-Nazvao me sin iz zatvora, inače smiren dečko, i prvi put u životu postao je uznemiren. Rekao je ‘Tata, ja neću odavde živ izaći – istakao je Žigak za RTL i dodao: 

-Govore: ‘Nećeš jutro dočekati, bićeš silovan, ubićemo te’. U tom smislu je tekao razgovor. Rekao je: ‘Oprosti, znam da sam zeznuo i da je ovo možda zadnji put da se čujemo – poručio je Robert. 

O statusu uhapšenih huligana iz Hrvatske govorio je i pravni savetnik roditelja navijača Dinama, advokat Mario Medak. 

– Danas se dogodilo upravo ono o čemu roditelji hrvatskih državljana pritvorenih u Grčkoj upozoravaju već nekoliko dana. Hrvatskom državljaninu, koji se nalazi u jednom od zatvora 150 kilometara udaljenog od Atine, pretili su smrću. Kad je tamo došao oko 5 ujutru, tokom boravka u zatvoru našao se na poziciji gde su ga dočekali AEK-ovi navijači, govorili su mu da će da ga ubiju, da neće živ dočekati jutro. On je danas oko 2 nazvao svog oca, ispričao mu šta se dogodilo i rekao mu: Možda je ovo zadnji put da se čujemo -istakao je Medak. 

16
9

2 Komentara

  1. O tome trebalo ranije misliti…o posledicama svi misle tek kad naprave problem.A sta ce roditelji bez deteta,pita li njih neko nesto,kako je njima.E nije to Srbija pa da mogu da se ponasaju kako hoce.Sve po zasluzi.

    13
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter