0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

MUSAJEV PRED PARTIZAN: ‘Sabah se nikoga ne boji! Igraćemo hrabro od početka!’

Objavljeno: 16.08.23 u 21:20

Težak zadatak čeka crno-bele!

U četvrtak, u terminu od 21 čas, fudbaleri Partizana dočekuju Sabah u okviru revanš utakmice 3. kola kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Sastav iz Azerbejdžana slavio je u prvom susretu rezultatom 2:0, pa dočekuje ‘drugo poluvreme’ u mnogo boljem raspoloženju.

Novinarima se u srpskoj prestonici obratio šef struke Sabaha, Murad Musajev.

-Pre nedelju dana videli smo ofanzivnu igru oba tima, očekujem da će tako biti i u revanšu. Partizan igra kod kuće, ima dobar tim i trenera, moraće da napada. Bez obzira na to, Sabah se nikoga ne boji, igraćemo hrabro od početka susreta – istakao je trener kluba iz Azerbejdžana. 

Ekipa Sabaha je proteklog vikenda imala pauzu, kako bi se što bolje pripremila za revanš u Beogradu.

-Imamo nekoliko povređenih igrača, nedavno nas je Mikels napustio. Kad se pojavila mogućnost da pomerimo utakmicu u ligi, logično da smo pristali. Da li će to na kraju biti naša prednost, saznaćemo na terenu – poručio je Musajev i dodao: 

-Ne očekujem da će nam Partizan dozvoliti da prvi postignemo gol i diktiramo tempo. Najvažnije za našu ekipu je da odigramo disciplinovano i ka protivničkom golu. Prošle sezone primili smo mnogo golova, ali ne želimo da se oslanjamo na odbranu. Sigurno će na to računati i protivnik, pa ćemo videti ko će prvi doći do gola – zaključio je mladi stručnjak. 

2
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter