0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MILJENIK GROBARA STIGAO U HUMSKU: Brazilac danas doputovao u glavni grad! (FOTO)

Objavljeno: 16.08.23 u 15:25

Volele bi pristalice ‘crno-belih’ da ga ponovo vide u njihovom dresu.

Nekadašnji fudbaler Partizana,  Leonardo de Souza vratio se na mesto gde je doživeo najbolje dane u svojoj karijeri. Međutim, nažalost svih ‘grobara’, on neće ponovo potpisati za tim iz Humske, već je došao da bi podržao svoj bivši klub u borbi za plasman u Ligu Konferencija protiv Sabaha.

FOTO: FK Partizan

Od kada je otišao iz kluba, Leonardo je govorio da mu je velika želja da ponovo čuje huk sa tribina i poseti stadion Partizana, gde je proveo najlepše trenutke u karijeri. Uspomene je evocirao uz Ivicu Ilieva, koji ga je kao sportski direktor ‘crno-belih’ doveo u klub, kao i uz generalnog direktora, Miloša Vazuru.

 

FOTO: FK Partizan

Podsetimo, on je bio fudbaler Partizana u sezoni 2016/17, kada su ‘crno-beli’ poslednji put osvojili titulu domaćeg šampionata i na 34 susreta postigao 24 gola i postao miljenik navijača. Nakon Humske, igrao je i još za Al Ahli, Al Vadu, Šabab, Maringu, a u prošloj sezoni bio je član Ćianorte

9
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter