0
Fudbal

FOTO: Twitter/@gnkdinamo

‘IDEMO DA SE BORIMO, BIĆE RAT’: Trener Dinama iskreno o revanšu protiv AEK-a!

Objavljeno: 16.08.23 u 09:23

Nije mogao da bude zadovoljan.

AEK se vratio ni iz čega i prosto pregazio Dinamo u drugom poluvremenu prve utakmice treće runde kvalifikacija i slavio u sred Zagreba rezultatom 1:2 i odneo kapital u Atinu. Nakon meča svoje viđenje izneo je trener ‘modrih’, Igor Bišćan:

‘Jasno je da će tamo biti vatreno, vruće i mnogo teško. Stadion je to koji je navijački, domaćinski, ali idemo da se borimo, biće rat, neprijateljsko okruženje, svesni smo toga.’ – rekao je Bišćan i potom dodao:

‘Jako smo razočarani, bili smo dobri sat vremena, dok nismo primili gol, pa čak malo i nakon toga. Ali kada smo počeli s izmenama, nismo mogli da održimo kvalitet i usledio je pad. Igrali smo hrabro u prvom poluvremenu, kombinovali dobro, imali dobru šansu za 2:0… Fudbal se igra 90 minuta. Iskusni igrači AEK-a dočekali su svoje prilike, na kraju smo mogli još koji gol da primimo. Dobre ekipe poput AEK-a uvek vas kazne.’ – zaključio je trener Dinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter