0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Fulham Football Club

FABRICIO ROMANO TVRDI: Mitrović u Al Hilalu! (FOTO)

Objavljeno: 16.08.23 u 17:15

Konačno gotovo.

Srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović će uskoro i zvanično postati novi napadač Al Hilala, tima iz Saudijske Arabije, kako tvrdi poznati fudbalski insajder, Fabricio Romano. Fulam bi trebalo da od ovog transfera zaradi 50 miliona evra, a Mitrović će se pridružiti saigraču iz nacionalnog tima, Sergeju Milinkoviću-Saviću.

Očekuje se da Aleksandar u narednim danima otpuje u Saudijsku Arabiju i stavi paraf na ugovor, najvredniji u dosadašnjoj karijeri  Al Hilal pravi drim-tim i paklenu konkurenciju Kristijanu Ronaldu, pošto će njima da se pridruži i Nejmar. Tu su još i Kalidu Kulibali, Ruben Neveš, Malkom, a kormilo kluba vodi Portugalac Žorž Žezus.

Podsetimo, Mitroviću je prvobitno propao transfer u Al Hilal,  jer je Fulam dobio dve ponude za njega, pa je zbog takve odluke, srpski internacionalac odlučio da ne trenira sa prvim timom. On je odigrao meč prvog kola Premijer lige protiv Evertona na ‘Gudisnon parku’, ali po svemu sudeći to će mu biti poslednji u dresu tima iz Londona.

Član Fulama je od 2018. godine, kada je stigao iz Njukasla, a od tada je zabeležio 206 nastupa i postigao 111 golova.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter