0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BOGDANOVIĆ: ‘Krećemo na Mundobasket sa velikim samopouzdanjem!’

Objavljeno: 16.08.23 u 22:05

Kapiten veruje u uspeh!

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je nacionalni tim Portorika u prijateljskom susretu odigranom u Beogradu. Izabranici Svetislava Pešića slavili su sa ubedljivih 110:75.

Po završetku utakmice utiske je izneo kapiten našeg tima, Bogdan Bogdanović, koji se osvrnuo i na očekivanja od učešća na predstojećem Svetskom prvenstvu. 

-Hvala ljubiteljima košarke na sjajnoj podršci, dali su nam veliki vetar u leđa, prikazali smo odličnu partiju i sa mnogo samopouzdanja krećemo na Svetsko prvenstvo – istakao je iskusni bek i dodao: 

-Igraćemo protiv Portorika i u grupnoj fazi i svesni smo da nas očekuje potpuno drugačija utakmica. Šta očekujem od Mundobasket, mnogo, baš mnogo, sve najbolje. Verujem da možemo da obradujemo ljubitelje sporta i košarke u Srbiji. U ovom momentu, obećavam da ćemo se u svakom meču boriti od prvog do poslednjeg sekunda, da ćemo u svakoj utakmici bez obzira na ime rivala nastojati da stignemo do pobede – konstatovao je Bogdanović.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter