0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA SE OSLOBAĐA VIŠKOVA: Bahar ih otpisao, sada su na pragu novih klubova! (FOTO)

Objavljeno: 15.08.23 u 11:50

Sada već bivši vojnici ‘crveno-belih’ pronašli nove angažmane.

Slavoljub Srnić Marko Gobeljić su kako saznaje MaxBet sport na pragu potpisa za nove timove. Srnić bi trebalo da postane novi igrač AEL-a iz Limasola, a već je postignut načelni dogovor i taj posao bi trebao da bude uskoro ozvaničen. On na Kipar dolazi kao zamena za Arona Čibolu, koji se uputio put Bliskog Istoka. Takođe, on napušta Zvezdu bez obeštećenja.

Srniću je ovo bio treći mandat u ‘crveno-belom dresu, kada je 2021. stigao iz Las Palmasa, a prošle sezone odigrao je 37 mečeva i postigao jedan gol. Osim Zvezde, nastupao je i za Čukarički, Sopot i pomenuti španski klub.

FOTO: Starsport

Što se tiče Gobeljića, on bi trebao da postane novi igrač turskog Bodruma, koji se takmiči u drugom rangu takmičenja. On je u Ljutice Bogdana stigao 2017. godine iz kruševačkog Napretka, tokom prošle takmičarske godine odigrao je 15 susteta i bio dva puta precizan. Pored ova dva tima, branio je boje Sloge iz Kraljeva.

FOTO: Starsport

Podsetimo, šef stručnog štaba Crvene zvezde, Barak Bahar je nakon pripremnog perioda otpisao ovaj dvojac, a pre toga se isto desilo i sa Milanom Borjanom, koji se nalazi na pozajmici u Slovanu iz Bratisalve. 

Na ‘Rajko Mitić’ su do sada sitgli Omri Glazer, Džan Filip Kraso, Piter Olijanka, Marko Stamenić, Edmundo Ado Miloš Degenek. Ovi potezi Izraelca su se ispostavili kao pun pogodak, jer Zvezda igra na skroz nekom drugom nivou. To najbolje govori činjenica da su od početka šampionata ostvarili tri ubedljive pobede uz gol razliku od čak 13:1.

64
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter