0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FulhamFC

SAGA MITROVIĆ JOŠ NIJE GOTOVA: Al Hilal pravi paklenu ekipu! (FOTO)

Objavljeno: 15.08.23 u 10:45

Ronaldov Al Nasr dobija ozbiljnu konkurenciju.

Napadač Fulama i srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović, ponovo je u žiži javnosti, pošto se opet dovodi u vezu sa Al Hilalom. Saudijci ne odustaju od Mitrovića, a dva kluba su se dogovrila i transfer bi trebao da iznosi 60 miliona evra plus bonusi. On će staviti paragraf na tri godine, a zaradiće oko 75 miliona evra.

Tako će Sergej Milinković-Savić dobiti saigrača iz nacionalnog tima, a trener Al Hilal, Žorž Žesus, paklenu ekipu, jer bi uskoro trebalo da stigne i Nejmar. Naime, Brazilac je juče odradio medicinske preglede i u toku sledeće nedelje bi trebalo da potpise ugovor, a Ronaldu neće biti svejedno naredne sezone.

Podsetimo, Mitroviću je prvobitno propao transfer u Al Hilal,  jer je Fulam dobio dve ponude za njega, pa je zbog takve odluke, srpski internacionalac odlučio da ne trenira sa prvim timom. On je odigrao meč prvog kola Premijer lige protiv Evertona na ‘Gudisnon parku’, ali po svemu sudeći to će mu biti poslednji u dresu tima iz Londona.

Saudijski klub je ovog leta doveo Sergeja, Rubena Neveša, Kolibalija Malkoma, a dolazak Nejmara Mitrovića bi popnio sve praznine i biće to paklena ekipa.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter