0
Fudbal

FOTO: Twitter/FK Sutjeska Nikšić

OGLASIO SE BRNOVIĆ NAKON RASTANKA SA SUTJESKOM: Dao šokantnu izjavu!

Objavljeno: 15.08.23 u 08:35

‘Moram da naglasim da je ovo događaj kakav nikad nisam doživeo u fudbalskoj karijeri.’

Doskorašnji trener Sutjeske, Nenad Brnović, oglasio se povodom njegove ostavke u tom klubu. On je tamošnje Vjesti rekao da smo svedoci da je napadnut preko medija od strane direktora i predsednika kluba.

Svedoci ste da sam preko medija napadnut od strane sportskog direktora i predsednika kluba, gde sam optužen za sve propuste koji su se dešavali prethodnih godinu dana u Fudbalskom klubu Sutjeska. Tom prilikom iznete su mnoge neistine o meni, mom radu, mojoj ulozi u donošenju svih odluka koje su u nadležnosti uprave kluba. Moj i njihov rad neka oceni stručna fudbalska javnost. – započeo je.

Dodao je da je povod njegovog obraćanja nemio događaj koji se desio na rastanku sa klubom.

-Povod mog obraćanja je, isključivo, nemio događaj koji se desio na sastanku uprave kluba i stručnog staba, na koji smo, uzgred rečeno, pozvani putem medija. Tom prilikom smo moji saradnici iz stručnog staba i ja verbalno, a zatim i fizički napadnuti, sa ciljem da se na takav način prisilimo da podnesemo ostavke. – nastavlja on.

Istakao je da su ćlanovi obezbeđenja repretiriali pištolje i da je usledio žestok atak na njega.

-Nakon našeg insistiranja da, na sportski i kulturan način, rešimo sve probleme i njihove zahteve, usledio je žestok atak, koji je rezultirao povlačenjem pištolja i njegovim repetiranjem od strane pripadnika obezbeđenja stadiona. – poručio je Nenad.

Naveo je da su se bez većih posledice povukli sa sastanka, a onda su obavili normalan i sportski razgovor sa grupom navijača.

-Uspeli smo da se bez težih posledica povučemo sa sastanka, gde su nam na izlazu iz zgrade Opštine Nikšić zapretili linčom od strane navijača i da nam više ne garantuju bezbednost. Odmah nakon toga, imali smo susret sa grupom navijača, gde smo u potpuno korektnom i prijateljskom tonu obavili sportski razgovor. – govorio je.

Sve ovo što se dogodilo prijavljeno je policiji i Fudbalskom savezu Crne Gore.

-Obaveštavam javnost da sam zajedno sa kolegama iz stručnog štaba slučaj predao policijskim organima i Disciplinskoj komisiji Fudbalskog Saveza Crne Gore na dalji postupak, u nadi da će nas oni zaštititi. Moram da naglasim da je ovo događaj kakav nikad nisam doživeo u fudbalskoj karijeri i nadam se da nijedan moj kolega ovako nešto u budućnosti neće doživeti. – zaključio je Brnović.

Podsetimo, Sutjeska je ispala od Santa Klare tima iz Andore u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija, a nakon tog neuspeha Brnović je dobio otakaz. On je sad slobodan na tržištu, a osim kluba iz Nikšića, vodio je Zetu.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter