0
ATP

FOTO: YouTube/Screenshot

NOVAKOV TRENING IZGLEDAO KAO MEČ: Pune tribine! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.23 u 15:20

Ogromna podrška.

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković danas je odradio trening pred početak turnira u Sinsinatiju koji je bio otvoren za javnost. On je nakon dve godine ponovo na tlu SAD, a njegove pristalice su pokazale da su ga se uželele, pa je njegov trening izgledao kao da se igra meč.

Podsetimo, turnir u  Sinsinatiju trajaće od od 13. do 20 avgusta, a Nole će se osim u singlu, takmičiti i u dublu, a par će mu biti Nikola Čačić, tako da će u prvom kolu igrati protiv Džejms Marija Mihaela Venusa. Što se tiče pojedinačne konkurencije, Đoković je u prvoj rudni slobodan i čeka pobednika iz duelaFokina-Ečevri.

Ovaj turnir je i generalna proba pred US Open, koji će Novaku biti od velike važnosti, pošto bi se osvajanjem vratio na prvo mesto ATP liste i došao do 24. grend-slema.  Takođe, ovo je srpskom tenisera povratak posle dve godine na ovu smotru, pošto tamošnje vlasti nisu puštale nevakcinisane, sigurno motiv više.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter