0
ATP

FOTO: Twitter/Wimbledon

NOLE SAZNAO KADA IGRA PRVI DUEL U SINSINATIJU: Nova prilika za vraćanje na tron!

Objavljeno: 15.08.23 u 09:50

Očekuje nas zanimljiv turnir.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković je odradio poslednje pripreme i uputio se u SAD, gde će igrati turnir u Sinsinatiju,  koji će se održati od 13. do 20 avgusta. Nole će se osim u singlu, takmičiti i u dublu, a par će mu biti Nikola Čačić, tako da će u prvom kolu igrati protiv Džejms Marija Mihaela Venusa.

Što se tiče pojedinačne konkurencije, Đoković je u prvoj rudni slobodan i čeka pobednika iz duela Fokina-Ečevri. Ovaj turnir je i generalna proba pred US Open, koji će Novaku biti od velike važnosti, pošto bi se osvajanjem vratio na prvo mesto ATP liste i došao do 24. grend-slema.

Podsetimo. Đoković nije uspeo da osvoji Vimbldon i dođe do svoje 24, grend-slem titule, pošto ga je u epskom finalu savladao prvi reket sveta, Karlos Alkaraz. Novak je osvojio dva grend slema u ovoj godini, a to su Australijan Open Rolan Garos.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter