1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MIJAILOVIĆ: ‘Ne postoji veći motiv od pune Marakane! Nemam ništa protiv da ponovo postignem gol!’

Objavljeno: 15.08.23 u 16:50

Novi izazov za srpskog šampiona!

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 20 časova i 30 minuta dočekati subotički Spartak, a momak koji je postao nezamenjiv u timu Baraka Bahara i izdvojio se kao pouzdani crveno-beli univerzalac – Srđan Mijailović, očekuje veliki broj navijača.

– Ne postoji veći motiv od pune Marakane za nas. Zaista dobro igramo, ušli smo u sezonu na pravi način, ali ne smemo da se opustimo. Na svakom koraku, i u mom okruženju, samo se priča o tome kako Zvezda igra sjajan fudbal, utisak mi je da su svi zadovoljni i zbog toga verujem da će protiv Spartaka na stadionu biti veliki broj navijača. Radujem se svakoj utakmici, a kao što rekoh, ipak najviše volim one na Marakani. Eto, susret sa Fiorentinom ću sigurno pamtiti ceo život, kakva atmosfera na prijateljskoj utakmici i mogu samo da zamislim šta nas čeka na Ligi šampiona. Ipak, do toga imamo još nekoliko utakmica u prvenstvu, a prva u nizu je Spartak, tako da cilj je da pobeđujemo i da nastavimo da igramo lep fudbal – počeo je Mijailović.

Prvenac na takmičarskim mečevima u Zvezdinom dresu upisao je baš u prethodnoj utakmici na Marakani, protiv Napretka.

– Prvi gol za Zvezdu sam postigao kada sam prebačen u seniore, još 2011. godine, protiv Grblja u prijateljskoj utakmici. Ipak, ovo je prvenac na takmičarskoj utakmici i što je još važnije – na Marakani. Ne bih se bunio da to ponovim protiv Spartaka, ali znam da mi je primarni zadatak da zaštitim naš gol, tako da sam dobro upoznat sa onim što stručni štab traži od mene. Verujem da ćemo navijačima prirediti još jednu dobru i efikasnu utakmicu – podvukao je Mijailović.

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter