7
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

BBB NE ZNAJU ZA SRAM, UEFA NE ZNA ZA PRAVDU, ALI LOPTA ZNA ISTINU: AEK pregazio Dinamo u drugom poluvremenu za pobedu u sred Zagreba! (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.23 u 22:05

Sramotne parole ukaljale meč.

AEK se vratio ni iz čega i prosto pregazio Dinamo u drugom poluvremenu prve utakmice treće runde kvalifikacija i slavio u sred Zagreba rezultatom 1:2 i odneo kapital u Atinu.

Ipak, iako je dvomeč u senci ubistva navijača grčkog šampiona, hrvartski navijači su ponovo pokazali da ne znaju za sram, pa su tako javno pružili podršku ubicama Mihalisa Katsuirsa, pa ako UEFA nakon gnusnog zločina nije izbacila Dinamo iz Evrope, možda im ovo bude alarm da takvo ponašanje ne sme da bude tolerisano.

Bilo kako bilo, Stefen Cuber i Kostantinos Galanopulos su svojim golovima gurnuli zagrepčane na ivicu ambisa, a ekipu koji drži drugi negativni rekord kad je nastup u grupnoj fazi samo čudo u Aniti može da gurne u narednu rundu.

115
21

7 Komentara

  1. Dodjite u Srbiju da se upznamo,pa da vidimo cija majka crnu vunu prede. Lako je na prepaid izbosti nozem coveka,kukavice.A dobice podrsku u zatvoru Al po dupetu.Pi..e pokatolicene.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter