0
Fudbal

FOTO: Starsport

BAŠ IH NEĆE: Megvajer ostaje na ‘teatru snova’, ‘čekićari’ se povukli iz pregovora!

Objavljeno: 15.08.23 u 13:20

Promašena investicija.

Doskorašnji kapiten Mančester junajteda, Hari Megvajer bio je na pragu napuštanja tog kluba i prelaska u Vest Hem, ali je negde zapelo oko pregovora, pa su oni prekinuti. ‘Čekićari’ su za nekadašnjeg defanzivca Lestera ponudili 35 miliona evra, a uprava ‘crvenih đavola’ prihvatila.

Kada su pristalice Junajteda konačno dočekali ovu vest i mislili da će se otarisiti engleskog reprezentativca, on je odlučio da od svog aktuelnog kluba zatraži povećanje plate na 7 miliona funti. Zbog tog poteza su čelni ljudi Vest Hema odustali od pregovora, tako će Megvajer ostati u Mančesteru do daljneg. Takođe, bio je u protokolu sinoć protiv Vulvsa. 

Podsetimo, Hari Megvajer je u Mančester junajted stigao kao najskuplji defanzivac za čak 80 miliona evra 2019. godine  iz Lestera.  Mnogi su u njemu videli zamenu za Vidića Ferninada, čak je odlaskom Ešlija Janga postao kapiten, ali se pokazao samo kao predmet ismejavanja zbog njegovih katastrofalnih partiuja koje su njegov tim u nekim situacijama koštale i sva tri boda.

Dolaskom Erika ten Haga, on pada u drugi plan, potom je stavljen na transfer listu, a potom mu je oduzeta i kapitenska traka.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter