0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FulhamFC

ZAVRŠILI NEJMARA, ALI OD MITROVIĆA I DALJE NE ODUSTAJU: Al HIlal krenuo u „poslednji pohod“ na srpskog napadača!

Objavljeno: 14.08.23 u 15:52

Pokušaće da postignu kompromis.

Bogati fudbalski klub Al Hilal ne odustaje od namere da dovede Aleksandra Mitrovića, pa je rešio da napravi poslednji pokušaj otkupa od Fulama.

Fabricio Romano, najpoznatiji i najinformisaniji „insajder“ na fudbalskom tržištu, potvrdio je ovu vest, izveštavajući da se ponovo radi na dogovoru između dva kluba. Ova vest dolazi samo dan nakon što je Al Hilal završio dolazak Nejmara, velike zvezde svetskog fudbala.

Iako je ranije postignut lični dogovor sa Mitrovićem oko uslova, transfer je bio onemogućen zbog zahteva Fulamove uprave. Klub iz Londona je prethodno dva puta odbio ponude za srpskog reprezentativca, tražeći preko 50 miliona evra. Sada, Al Hilal je spremio ponudu od oko 60 miliona evra kako bi rešio ovu situaciju.

Mitrović bi, prema izvorima, potpisao trogodišnji ugovor sa primanjima od 25 miliona evra po sezoni. Njegova želja da se pridruži klubu na Bliskom istoku nije sporna, a već je postigao lični dogovor.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter