0
Domaći fudbal

Mamadou Traore during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between TSC and Vojvodina at stadium TSC Arena on April 07, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VOJVODINA SE OPROSTILA OD TRAOREA: Odlazi u Katar i Novosađanima donosi fino obeštećenje!

Objavljeno: 14.08.23 u 15:23

Zaradio je srpski klub.

Uoči drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Vojvodine i APOEL-a, domaći mediji su preneli informaciju da je novosadski klub prodao Mamadua Traorea.

Klub se danas zvanično oprostio od defanzivca putem društvenih mreža, a od transfera, Vojvodina će inkasirati sumu od 400 hiljada evra. Traore će nastaviti karijeru u katarskom Muajteru.

Prošlog leta, mladi fudbaler iz Malija je stigao na stadion „Karađorđe“ iz portugalske Estrele, gde je tokom sezone odigrao 40 mečeva i postigao jedan gol. Između ostalog, njegova konstantnost na terenu doprinela je petom mestu Vojvodine u Superligi.

– Hvala ti na tome što si dao svoj maksimum za našu Vošu, čast nam je što si igrao u našem klubu i bio deo vojvodinaške priče. Mamadu, želimo ti puno uspeha u nastavku karijere – napisao je klub iz Novog Sada na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Traore je svoju fudbalsku avanturu započeo u Španiji sa samo 18 godina, igrajući za nekoliko niželigaških timova. Takođe je imao iskustvo igranja u Americi i Hondurasu, pre nego što je stigao do Estrele.

Osim klupske karijere, Traore je za reprezentaciju Malija odigrao dve utakmice.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter