0
Fudbal

FUDBAL, KVALIFIKACIJE ZA LIGU SAMIONA, SEZONA 2005/06 PARTIZAN-PETRZALKA (ARTMEDIA-SLOVACKA) NENAD BRNOVIC BGD, 23.08.2005. FOTO: SRDJAN STEVANOVIC

ŠOK: Brnović izašao u javnost sa neverovatnim informacijama – ‘Potezali su se pištolji!’

Objavljeno: 14.08.23 u 22:51

Priča kao iz filma.

Nekada proslavljeni fudbaler, a sada trener Nenad Branović rastao se nedavno sa ekipom Sutjeske, nakon što ih je eliminisala Santa Klara u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Tim povodom oglasio se i sam Brnović, iznoseći neverovatne tvrdnje:

Svedoci ste da sam preko medija napadnut od strane sportskog direktora i predsednika kluba, gde sam optužen za sve propuste koji su se dešavali prethodnih godinu dana u Fudbalskom klubu Sutjeska. Tom prilikom iznete su mnoge neistine o meni, mom radu, mojoj ulozi u donošenju svih odluka koje su u nadležnosti uprave kluba. Moj i njihov rad neka oceni stručna fudbalska javnost.

Povod mog obraćanja je, isključivo, nemio događaj koji se desio na sastanku uprave kluba i stručnog staba, na koji smo, uzgred rečeno, pozvani putem medija. Tom prilikom smo moji saradnici iz stručnog staba i ja verbalno, a zatim i fizički napadnuti, sa ciljem da se na takav način prisilimo da podnesemo ostavke.

Nakon našeg insistiranja da, na sportski i kulturan način, rešimo sve probleme i njihove zahteve, usledio je žestok atak, koji je rezultirao povlačenjem pištolja i njegovim repetiranjem od strane pripadnika obezbeđenja stadiona.

Uspeli smo da se bez težih posledica povučemo sa sastanka, gde su nam na izlazu iz zgrade Opštine Nikšić zapretili linčom od strane navijača i da nam više ne garantuju bezbednost. Odmah nakon toga, imali smo susret sa grupom navijača, gde smo u potpuno korektnom i prijateljskom tonu obavili sportski razgovor.

Obaveštavam javnost da sam zajedno sa kolegama iz stručnog štaba slučaj predao policijskim organima i Disciplinskoj komisiji Fudbalskog Saveza Crne Gore na dalji postupak, u nadi da će nas oni zaštititi. Moram da naglasim da je ovo događaj kakav nikad nisam doživeo u fudbalskoj karijeri i nadam se da nijedan moj kolega ovako nešto u budućnosti neće doživeti.’ – stoji u tekstu.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter