0
Fudbal

FOTO: Twitter/AEK F.C

PRISTALICE AEK-A STIGLE U NION: Poslale jasnu poruku UEFI!

Objavljeno: 14.08.23 u 17:56

Tenzije se ne stišavaju.

U okviru kvalifikacija za Ligu šampiona sutra od 20 časova na ‘Maksimiru’ snage će odmeriti fudbaleri Dinamo Zagreba AEK-a.  Hrvatska prestonica je trenutno pod opsadom zbog sutrašnjeg duela, mere bezbednosti su podignute na najviši nivo, a za to vreme grčki navijači koji žive u Nionu  poslali su jasnu poruku  čelnicima evropkse kuće fudbala.

 -Izbacite naciste iz fudbala. – poručili su.

Podsetimo, UEFA je zabranila prisustvo navijača AEK-a na ovom susretu, kao što su uradili i sa Dinamovim pristilicama, jer su pobratimljeni sa Panatinaikosom. Takođe, prvi susret ova dva tima trebao je da se igra pre šest dana, ali je odložen zato što su ‘Bed blu bosji u sukobu sa domaćima ubili Grka, 29-godišnjegMihalisa Kacurisa.

Zbog tog nemilog događaja, UEFA je pomerila utakmicu u Atini za 18. ili 19. avgust, a Hrvatima izrekli opomenu da ako se još nešto desi, njihov tim će biti izbačen iz Evrope.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter