1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

PARTIZAN NA PRAGU NOVOG POJAČANJA: Bivši fudbaler Hajduka na meti crno-belih, da li će popuniti bitnu poziciju u timu?!

Objavljeno: 14.08.23 u 13:39

Itekako bi im značio.

Kako stvari stoje, Partizan je na pragu rešenja za važno pitanje u timu – štopersku liniju. Sadašnji štoperski trio Partizana čine Svetozar Marković, Mihajlo Ilić i Siniša Saničanin, a taj broj bi mogao biti povećan dolaskom Stefana Simića, češkog internacionalca koji je poslednje četiri godine nosio dres Hajduka iz Splita, javlja portal Nova.

Simić je svojevremeno bio član mlađih kategorija Milana, gde je redovno igrao za juniorski tim. Međutim, povreda ga je sprečila da se afirmiše u seniorskom sastavu kluba.

Nakon toga, usledili su izazovi i promene okruženja, kao što su prelasci u Vareze, Muskron i Krotone, gde je imao priliku da zaigra u Seriji A. Ipak, uz niz godina traganja za svojim mestom, pronašao je uspeh u ekipi Hajduka u Splitu, što se pokazalo kao odličan potez.

– Za Hajduk sam se odlučio prvenstveno jer što mi se svideo projekat koji je predstavio sportski direktor Saša Bjelanović, ali i zato što sam oduvek veliki navijač Hajduka. Ceo život me otac tako odgajao, u našoj kući uvek je Hajduk bio najbitniji klub, u Splitu se osećam lepo, to je moj dom i zaista sam srećan što se napokon ostvario jedan od mojih dečačkih snova – rekao je Stefan na promociji u Hajduku.

Nema sumnje da bi angažovanje Simića Partizanu donelo čvrstinu, dok uz to ne treba zaboraviti da je sezona duga.

16
27

1 Komentara

  1. Još četiri do pet hrvatskih dragovoljaca i franjevaca, i „grobari“ će skandirati: UPRAVO, VRATI SE!!!

    4
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter