0
Domaći fudbal

KERKEZ Dušan Čukarički - Radnički Niš, prvo kolo ‘’Mozzart Bet Super Lige Srbije” 29.7.2023. Beograd, Srbija foto: David Damnjanovic/STARSPORT

OLIMPIJAKOS ILI GENK?: Evo šta kaže Dušan Kerkez!

Objavljeno: 14.08.23 u 18:45

‘Dve kvalitetne ekipe, veliki favorit će biti ekipa protiv koje budemo igrali u plej-ofu, ko god to bio.’

Trener Čukaričkog, Dušan Kerkez se nakon susreta sa Javorom, gde su njegovi izabranici remizirali 2:2, dotakao potencijalnog protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope. On je istakao da nisu imali sreće, ali da više priželjkuje Grke.

-Dve kvalitetne ekipe, veliki favorit će biti ekipa protiv koje budemo igrali u plej-ofu, ko god to bio. Nismo imali sreće. Grci su nam bliži narod, možda bi za nijansu bilo bolje da igramo sa njima. Ali, sada stvarno razmišljamo samo o IMT-u, a biće vremena za Olimpijakos ili Genk. – poručio je Kerkez.

Podsetimo, tim sa Banovog brda će u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv boljeg iz duela Olimpijakos-Genk, a prvi sustret zakazan je za 24. avgusta, kada će Čukarički biti gost. U revanš susretu ‘brđani’ će svog potencijalnog protivnika dočekati u Leskovcu, na stadionu Dubočice, kao i ostale evropske utakmice.

Takođe, fudbaleri Čukaričkog su nakon čak 11 vezanih trijumfa na Banovom brdu remizirali sa ekipim iz Ivanjice, Kerkez veruje u svoje momke i ne očajava nakon nerešenog rezultata.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter