2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NOVI PAZAR MENJA LOKACIJU: Evo gde će igrati od jeseni! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.23 u 18:25

Dobiće lepo zdanje.

Fudbaleri Novog Pazara će od oktobra privremeno promeniti lokaciju i igraće na stadionu u Prioboju, na kome igra FAP,  učesnik Srpske lige Zapad. Pazarci su sklopili dogovori sa ‘kamiondžijama’, a možda će izostati podrška, jer privremeni dom udaljen oko 120 kilometra.

Razlog ovakve situacije je rekonstrukcija stadiona Novog Pazara, a sve bi trebalo da bude gotovo do proleća. Renoviranje istočne, zapadne i severne tribine je završena, što je bila i glavna faza ovih radova. Pored tribina, gotovo je i sa zamenom stolica, a predstoji i zamena tranavate podloge.

Biće postavljen teren sa hibridnom travom, a takođe, moraće potpuna promena južne tribine, a Fudbalski savez Srbije podržaće sve ove radove. Ako sve ide po planiramo, Novi Pazar će u februaru dočekati Crvenu zvezdu na novom velelepnom zdanju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

0
0

2 Komentara

  1. Napred Pazarci znali ste u proslosti da zagorcate i nama i Zvezdi tabelu a nama ste uvek davali izvanredne igrace Zupic, Ugljanin, Mali Bazdar i ostale. Ziveo sport fudbal bez glupoga nacionalizma fer play je ko je bolji neka slavi. Napravicete bum sa Sumom koga su oterali iz Partizana jer im nije bio simpa Stanojeviceva velika greska i od tada je krenuo nas sunovrat. Samo mu dajte njegovu poziciju resi ce mnoge utakmice. ZUPICU bekcino iz Humske puno srece!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nadam se da ce stadion biti i sa pokrivenim tribinama, kompletno zavrsen! Bez tog ce biti kao „osunecen“, ,sto na neki nacin i pazarcima budi nadu da nece biti pokriven,a? Ahaha. Nego, ipak treba ga pokriti ,bolji je shmek za igru,jel’da! Naravno, malo shale nije na odmet, ali treba zavrsiti kompletno stadion sa sve tribinama i da imamo jos jedan zavrsen ovakav objekat. Nadam se da ce biti tako.
    Napred Superliga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter