0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@OfficialASRoma

MATIĆ STIGAO U FRANCUSKU: Navijači ga dočekali kao heroja, uskoro sledi potpis! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 14.08.23 u 09:50

Srbin će potpisati za novi klub

Srpski fudbalski as Nemanja Matić je korak bliže da se pridruži redovima francuskog fudbalskog kluba Rena, nakon što je primećen na stadionu ovog tima tokom njihovog trijumfalnog susreta protiv Meca u nedelju.

Ren je oduševio navijače pobedom od 5:1 nad Mecom, a pažnju je privukao i prisustvom Nemanje Matića na stadionu. Domaći navijači nisu krili svoje oduševljenje i skandirali su ime srpskog fudbalera, pružajući mu toplu dobrodošlicu.

Prema informacijama iz francuskih izvora, Matić bi trebao da prođe lekarske preglede u ponedeljak i zvanično potpiše dvogodišnji ugovor sa klubom. Očekuje se da će Ren isplatiti Romi sumu od tri miliona evra kako bi osigurao dolazak ovog iskusnog fudbalera.

U međuvremenu, italijanski mediji izveštavaju da je Roma već pronašla zamenu za Matića. Navodi se da će Leandro Paredes, argentinski fudbaler, preći u redove Rome za pet miliona evra.

Nemanja Matić, čiji je dolazak već uzburkao fudbalske krugove, mogao bi pružiti značajno pojačanje Renovom timu dok se pripremaju za izazove predstojeće sezone.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter