0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

FATI JEDINI SPAS BARSELONE: Ćavi otkrio kakvi su planovi Katalonaca za jednog od najvećih talenta La Masije!

Objavljeno: 14.08.23 u 09:20

Teško će ostati na Nou Kampu

Mladi fudbaler Ansu Fati, koji je postao sinonim za Barselonu, mogao bi da napusti katalonski klub i započne novu fudbalsku avanturu u Premijer ligi, prema informacijama katalonskog lista Sport. Kako klub nastoji da reši svoje finansijske izazove, Fati bi mogao biti žrtvovan kako bi klub obezbedio neophodna sredstva za uspešno funkcionisanje u tekućoj sezoni.

Barselona se suočava sa ozbiljnim finansijskim poteškoćama, te je moguće da bi odlazak Fatija mogao biti deo strategije za osveženje klupske ekonomske situacije. Iako je Fati postao nezamenjiv deo tima, trener Ćavi Ernandez priznaje da se do kraja prelaznog roka može dogoditi bilo šta.

Zadovoljan sam Ansuom, on je nasleđe našeg kluba. Međutim, dok se prelazni rok ne završi, svašta može da se dogodi. Tržište ce diktirati šta će da se dešava do 31. avgusta. Ne mogu da kažem da će Fati da ostane, jer je moguće da neće. Zadovoljan sam njegovim nastupima, on je fudbaler naše sadašnjosti i budućnosti – rekao je trener Barselone Ćavi Ernandez.

Katalonski mediji izveštavaju da je mladi Španac privukao pažnju klubova iz Premijer lige, s najvećim interesovanjem do sada iskazanim od strane Arsenala.

Ansu Fati (20) se istakao svojom izuzetnom igrom od kako se pridružio Barseloni 2012. godine. Sa 109 nastupa i 29 postignutih golova za prvi tim, on je postao nezaobilazan deo tima. Iako je rođen u Gvineji Bisao, Fati je igrao za špansku reprezentaciju na devet mečeva.

Njegov trenutni ugovor sa Barselonom važi do juna 2027. godine, ali uz sve turbulencije u klubu, budućnost ovog talentovanog fudbalera ostaje neizvesna do kraja prelaznog roka.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter