0
Fudbal

FOTO: Twitter/AlNassr FC

RONALDO LJUT NA SAUDIJCE: Al Nasr osvojio trofej, a Sergeju utešna nagrada! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.23 u 08:50

Portugalcu ponovo proradio ego.

Fudbaler Al Nasra osvojili su arapsku Ligu šampiona pošto su savladali u finalu Al Hilal rezultatom 2:1, a Kristijano Ronaldo je osvojio svoj prvi trofej u novom klubu. Takođe, postigao je i dva pogotka u 74. i 98. minutu i tako bio heroj njegovog tima. Međutim, to nisu mislili Saudijci.

Naime, srpski reprezentativac i igrač Al Hilala, Sergej Milinković-Savić dobio je priznanje za igrača utakmice, a Ronaldu to nije bilo pravo, jer je smatrao da njemu treba dodeliti tu nagradu zbog njegovog doprinosa osvajanja ovog trofeja. Nakon što su nekadašnjem igraču Lacija dodelili nagradu, kamera je uhvatila Portugalca koji pokazuje da je on postigao dva gola.

Ipak, Ronaldo je na kraju rekao da je izuzetno ponosan što je pomogao timu.

-Izuzetno sam ponosan što sam pomogao timu da osvoji ovaj važan trofej po prvi put! Hvala svima u klubu koji su učestvovali u ovom velikom uspehu i mojoj porodici i prijateljima što su uvek bili uz mene! Fantastična podrška naših fanova! Ovo takođe pripada vama. – poručio je on.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter