1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PARTIZAN PRESPAVAO POLA SATA PA UPALIO TURBO: Samo čudo sačuvalo mrežu gostiju do poluvremena! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.23 u 20:26

Kakva majstorija.

Partizan u okviru trećeg kola Superlige Srbije na svom stadionu dočekuje Radnički iz Niša, a gosti traže svoje prve bodove u šampionatu. Ipak ostali su bez ičega, jer je Partizan preokrenuo i slavio 2:1 na svom stadionu.

Gosti su nakon svega 12 minuta uspeli da dođu do prednosti, jer je Sava Petrov sjajno prevario par igrača rivala i sjajnim udarcem doneo prednost svom timu.

Nakon toga gosti su nastavili sa pritiskom, ali nije bilo konkretnijih prilika, s tim da gosti imaju više od igre.

 

Ipak, nakon pola sata, uhvatili su crno-beli ritam,pre svega zbog sjajnih poteza Severine, a sjajnu su priliku imali domaći preko Saldanje, koji je iz neposredne blizine pogodio prečku.

1
1

1 Komentara

  1. Poluvreme 0:1 za Radnicki ali nasa velika velika neefikasnost i neznanje. Severina veliki promasaj nista od njegove brzine.koju nismo ni videli Natho izvodi korner a on okrenut ledjima polako ide ka golu totalno nezainteresovan sta reci zao mi kluba koji propada i ide ka raspadu totalno. Tehnicka klupa se smeje nezainteresovani isto a mi gubimo ljudi sta je ovo vasar pozoriste Duljaju idi gde hoces ali sto pre neznas mnoge stvari gori si kao trener i od Stolice

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter