2
Košarka

Kevin Punter ABA Liga Finale 5. utakmica, Partizan v Crvena Zvezda, Beograd, Srbija, Jun 22. 2023. PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

PANTER PONOVO ČUDNIM TVITOM ŽELEO NEŠTO DA PORUČI: Kakvu je poruku hteo da pošalje!?

Objavljeno: 13.08.23 u 09:35

Nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Kapiten Partizana, Kevin Panter, produžio je svoju vernost tom klubu i postao ‘besmrtan’ za pristalice ‘crno-belih’. On je nakon duge i naporne sezone, u kojoj je osvojena AdmiralBet ABA liga na zasluženom odmoru, a slobodno vreme koristi za oglašavanje na svom tviter nalogu.

Naime, Panter već drugi put na svom profilu stavlja kratke objave sa veoma čudnim porukama, a sada je napisao kako je ručati sam tu top 5 stvar stvari.

-Jesti ručak sam je u top 5 stvar. – poručio je on.

Bilo kako bilo, sve dok on nosi ‘crno-beli’ dres, ‘grobari’ mogu da odahnu, a i da uživaju u sjajnim igrama njihovog kapitena. Podsetimo, Panter je već jednom imao sličan tvit u kom je napisaočitam pravo kroz vas’ nakon čega su se fanovi javljali i stali u odbranu svog generala.

Takođe, tim Željka Obradovića je do sada doveo Ponitku, Jaramaza Doužera, a klub su napustili Matijas Lesor, Dante Eksum, Janis Papapetru Jan Madar. Partizan u narednu sezonu ulazi kao branilac titule u regionalnom takmičenju, a pokušaće da odu korak ili dva dalje u Evroligi, pošto su bili na korak od plasmana na fajnal-for, ali ih je izbacio Real Madrid posle preokreta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
34

2 Komentara

  1. Buraz,jesi li svestan da igraš za ustašiju?
    Pa oni su u ratu takve kao ti topili u gume za njihova vozila..

    1
    5
    Odgovori
  2. Meni i dalje nije jasno koliko treba da budeš glup pa da se kao tamnoputi igrač odlučiš da igraš za nazovi tim osnovan u Hrvatskoj i sa izrazito proustaškim stavovima navijača kojih ti isti izgleda nisu ni svesni..
    Jer na svetu ne postoji druga nacija sem ustaške koja Srbe naziva Ciganima.I naravno njihova pastorčad glodari..

    1
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter