0
Fudbal

FOTO: Twitter/AS Roma

OD LJUBAVI DO MRŽNJE TANKA JE LINIJA: Murinjo se posvađao sa svojim ljubimcem! (FOTO)

Objavljeno: 13.08.23 u 13:15

Da li je ovo kraj saradnje?

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Nemanja Matić je pred izlaznim vratima ‘Olimpika’, a trebali bi da pojača redove francuskog Rena. On je prihvatio ponudu, ali je sada na Romi, koja za njega traži između sedam i osam miliona evra. Izgleda da će njegov boravak u ‘večnog grad’ neslavno okončati, pošto se u trening kampu posvađao sa Murinjom.

FOTO: Twitter/@OfficialASRoma

Naime, svi znamo kakav je ‘specijalni’ kada mu neko priraste za srce, ali takođe i kada nekog otpiše, tako da bi ovaj sukob mogao da ubrza Matićev transfer u Ren. Razlog svađe se još uvek ne zna, ali može se naslutiti, da je možda Portugalac besan na svog ratnika, jer želi da promeni sredinu.

Podsetimo, Murinjo je insistirao dolasku Nemanje Matića Romu 2022. godine, a osim ‘vučice’ sarađivali su još u dva navrata, u Čelsiju Mančester junajtedu. Pored italijanksog giganta i pomenuti dvojac sa Ostrva, nastupao je još i za Benfiku, Vitese, Košice Kolubaru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter