0
ATP

FOTO: Twitter/@Wimbledon

NOLE ODRADIO POSLEDNJE PRIPREME PRED SINSINATI: Srpski teniser kreće u pohod na nove rekorde! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.23 u 08:20

Očekuje nas spektakl.

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković vrši poslednje pripreme za ono što sledi, a to je Sinsinati, koji će se održati od 13. do 20 avgusta. Ovaj turnir je i generalna proba pred US Open, koji će Đokoviću biti od velike važnosti, pošto bi se osvajanjem vratio na prvo mesto ATP liste i došao do 24. grend-slema.

Nole će biti slobodan u prvom kolu, a protivnik u drugom biće mu pobednik iz duela Fokina-Ečeveri. Međutim, igraće i u dublu, a partner biće mu Nikola Čačić, a odmeriće snage protiv Džejmija Marija Majkla Venusa. Naime, najbolji srpski teniser je objavio snimak sa akademije Janka Tipsarevića gde je odradio poslednje pripreme.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Podsetimo. Đoković nije uspeo da osvoji Vimbldon i dođe do svoje 24, grend-slem titule, pošto ga je u epskom finalu savladao prvi reket sveta, Karlos Alkaraz. Novak je osvojio dva grend slema u ovoj godini, a to su Australijan Open Rolan Garos.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter