0
Fudbal

Fudbal, Kup Srbije, sezona 2010/11.Crvena Zvezda Vs. Teleoptik.Head coach Aleksandar Kristic.Beograd, 10.11.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEKAD ZVEZDA DANAS JEDINSTVO: Bivši trener crveno-belih se posle punih 11 godina vratio u srpski fudbal!

Objavljeno: 13.08.23 u 19:20

Nadaju se da će ih dovesti do elite

Sezona 2023/24 donosi fudbalske preokrete već u ranim fazama, a prvoligaški tim Jedinstvo iz Uba doživeo je svoj premijerni trenerski otkaz. Posle drugog kola i poraza od Grafičara (0:3), Miloš Obradović više neće stajati na čelu ovog tima.

Obradović, koji je nedavno produžio ugovor sa klubom uz prisustvo Nemanje Matića, napustio je klupu Ubljana, otvarajući vrata za dolazak novog stratega. Zamena nije dugo čekala, s obzirom na to da je Aleksandar Kristić preuzeo ulogu glavnog trenera.

Aleksandar Kristić se vraća u srpski fudbal nakon 11 godina, donevši sa sobom bogato trenersko iskustvo. Njegov početak u trenerskom svetu bio je vezan za Crvenu zvezdu, gde je nakon nekoliko godina u različitim stručnim štabovima, dobio šansu da samostalno predvodi tim tokom jeseni 2010. godine. Nastavio je svoj put i van granica zemlje, sticao iskustvo u Kini gde je vodio tim Cindao od juna 2018. do decembra 2019. godine.

Kristić će imati svoju premijeru kao šef stručnog štaba Jedinstva pred domaćom publikom, kada se tim suoči sa OFK Beogradom u okviru trećeg kola.

Jedinstvo je započelo sezonu sa polovičnim uspehom – ostvarili su pobedu nad RFK Novim Sadom (4:0), ali su zabeležili poraz od Grafičara (0:3). Dolazak novog trenera donosi nadu da će se tim ponovo usmeriti ka uspešnim rezultatima i izazovima koji slede u ovom prvoligaškom nadmetanju.

30
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter