0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

KATASTROFA ZA SITI: Kevin de Brujne će morati da propusti nekoliko uvodnih kola!

Objavljeno: 13.08.23 u 16:55

Povreda je baš nezgodna

Mančester Siti suočava se sa ozbiljnom preprekom u vidu povrede ključnog igrača Kevina De Brujnea, koji će biti prinuđen da neko vreme pauzira zbog povrede zadnje lože. Belgijanac je primoran napustiti teren tokom subotnje utakmice protiv Barnlija, a stručnjaci tima strahuju da je povreda slična onoj koja ga je sprečila da završi finalni meč Lige šampiona protiv Intera.

De Brujne je izašao sa terena u 23. minutu meča protiv Barnlija, ustupivši mesto Mateu Kovačiću. Nakon utakmice, menadžer Pep Gvardiola izrazio je zabrinutost zbog moguće ozbiljnosti povrede i najavio detaljne preglede i testove za De Brujnea.

„Situacija zavisi od ozbiljnosti povrede, ali očekujem da će Kevin izostati iz tima nekoliko nedelja. Oseća se razočarano. Moramo pažljivo pratiti njegovo stanje, konsultovati se sa lekarima i saznati šta se tačno dogodilo. Najvažnije je da se opusti, oporavi i vrati se u igru“, izjavio je Gvardiola.

De Brujne je ove sezone doživeo povredu zadnje lože uprkos tome što nije morao na operaciju tokom leta. On je u tom periodu intenzivno odmarao kako bi se odmorio i pripremio za početak sezone. Nažalost, ovaj izazov će ga naterati da propusti niz važnih utakmica, uključujući meč Superkupa Evrope protiv Sevilje i mečeve Premijer lige sa Njukaslom, Šefild junajtedom i Vest Hemom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter