0
Fudbal

FOTO: Starsport

HRVAT ODBIO PARTIZAN I PORUČIO: ‘Zašto bih išao u Srbiju, ako mogu u Hrvatsku!?’

Objavljeno: 13.08.23 u 13:55

‘Pre dve godine je bilo kontakta.’

Nekadašnji fudbaler Dinamo Zagreba, Ante Ćorić odbio je interesovanje tima iz Humske, koje je bilo pre dve godine. On je istakao da neće da ide u Srbiju kada već može u Hrvatsku.

-Zašto bih išao u Srbiju, ako mogu u Hrvatsku?! Ja tako gledam. Partizan ili Crvena zvezda? Pre dve godine je bilo kontakta. Bila je priča za Partizan jedne godine, ništa konkretno. Samo sam se zahvalio da ne bih i to je to. – poručio je Ćorić.

Naime, Ante je trenutno slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Romom, gde nikada nije pokazao svoj raskošni talenat.  Partizan je bio zainteresovan za njega, ali on nije hteo da dođe i pojača redove ‘crno-belih’.  Podsetimo, Ćorić je važio za velikog talenta, produkte je zagrebačkog Dinama.

Na ‘Maksimiru’ je proveo od 2014. do 2017. godine, potom je prešao u Romu, koja ga je slala na pozajmice u Almeriju, Venlo, Olimpiju iz Ljubljane Cirih. Već godinu dana nema klub, a očigledno da bi pre bio bez angažmana, nego potpisao za bilo koji klub u Srbiji.

2
12

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter