0
Košarka

FOTO: Hotsport

GORDON STIGAO U SOMBOR: Jokić ugostio saigrača iz Denvera, pa gde drugde nego na hipodromu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.23 u 18:33

Lepa slika sa severa Srbije

Američki košarkaš Eron Gordon, saigrač našeg proslavljenog Nikole Jokića u ekipi Denver Nagetsa, stigao je u Srbiju u posetu svom prijatelju i kolegi, pružajući tako priliku za nezaboravne trenutke i dobru zabavu.

Gordon je u petak sleteo u Beograd, odakle se zaputio prema Somboru gde će provesti nekoliko narednih dana. Međutim, njegova poseta već je sada privukla pažnju mnogih, budući da se u društvu Nikole Jokića pojavio na događaju „Trkački dan“ na lokalnom hipodromu.

Ovaj američki košarkaš je već ranije spominjao svoje namere da poseti Srbiju, prvenstveno kako bi bio sa svojim saigračem, ali i da bi se upoznao s njegovim velikim hobijem – jahanjem.

„Sve nas je pozvao kod njega kući, da gledamo utakmice plej-ina. Usred utakmice on me je pozvao d adođem i pokazao mi svoje kacige za jahanje. To je bio jedan od momenata kada sam ga video da je jako uzbuđen, najviše tokom sezone. Razmišljao sam: „Znači ništa košarka, ali kacige za jahanje…“. Pitao sam ga da li mogu da dobijem jdna. Odgovorio mi je da će mi napraviti jedan kada dođe u Sombor“, izjavio je Gordon ranije.

S obzirom na to da je Nikola Jokić odlučio da se ne priključi ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, on će imati dovoljno vremena da svom prijatelju iz Denvera pokaže sve čari i lepote naše zemlje.

Ova neformalna poseta Erona Gordona stvorila je priliku da Nikola Jokić lično pokloni konjičku kacigu svom prijatelju, a manifestacija „Trkački dan“ u Somboru se čini kao idealna prilika za taj dragoceni trenutak.

Manifestaciju su posetili još inistar sporta Zoran Gajić, Marko Kešelj i Dejan Bojović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arena Sport TV (@arenasporttv)

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter