0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

CRNO-BELI OSTAJU BEZ KRILNOG IGRAČA: Kao sledeća destinacija povratak u Nemačku! (FOTO)

Objavljeno: 13.08.23 u 12:00

Da li ovo kraj jednogodišnje saradnje?

Bivši igrač Ajntrahta i reprezentativac Srbije, Filip Kostić mogao bi ovog leta da promeni sredinu nakon samo godinu dana boravka u dresu ‘stare dame’. Čelnici Juventusa su osim njega na transfer listu stavili i Mekenija, Miretija Ilinga, a očigledno da nisu zadovoljili kriterijume torinskog kluba.

FOTO: Starsport

Za Kostića su zainteresovani klubovi iz Premijer Bundeslige, ali i timovi sa Bliskog istoka, pa bi se možda mogao uputiti i put Saudijske Arabije, kod kolege iz nacionalog tima, Sergeja Milinkovića-Savića. Podsetimo, Filip je u Juve došao iz Ajntrahta 2022. godine za 13 miliona evra, a prošle sezone upisao je 53 nastupa i bio tri puta precizan.

Italijanski gigant bi ovog krilnog fudbalera pustio za 12 muliona evra. Takođe, ‘crno-beli’ ne igraju evropska takmičenja naredne sezone, pošto su istupili, da ih UEFA ne bi kaznila zbog finansijskih malverzacija, pa bi kod Kostića možda i to presudilo da promeni sredinu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter