0
Evrokupovi
Mijat Gaćinović

FOTO: Starsport

BEZ SRBINA U ZAGREBU: Trener AEK-a odlučio da je bezbednije da Gaćinović ostane u Atini!

Objavljeno: 13.08.23 u 17:20

Incidenti i ubistvo prošle nedelje su izazvali sve ovo

Trener AEK-a, Matijas Almejda, iznenadio je fudbalski svet odlukom da ne povede Mijata Gaćinovića na utakmicu sa zagrebačkim Dinamom, zakazanu za utorak uveče u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Argentinac Almejda sastavio je tim od 23 igrača za važno gostovanje na stadionu „Maksimir“, koje je prvobitno bilo zakazano prošle nedelje, ali je odloženo zbog tragičnih događaja i nereda koji su se odigrali u Atini, uključujući i ubistvo jednog navijača grčkog tima.

Prema izveštajima grčkih medija, Almejda je u ovoj ključnoj utakmici dao prednost svom zemljaku Serhiju Arauhu, dok će Gaćinović ostati u Atini.

Mijat Gaćinović, čiji je fudbalski put započeo u Vojvodini, a kasnije je igrao za renomirane klubove poput Apolona, Ajntrahta, Hofenhajma i Panatinaikosa, stigao je u AEK prošle godine za transfer vredan milion evra.

Utakmica između AEK-a i Dinama zakazana je za utorak u 20.00 časova, a svi oči će biti uprte u ovaj susret koji će odlučiti koja ekipa će napredovati u narednu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter