0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDIN NOVI BRAZILAC PORUČUJE: ‘Ekipu sam pratio zbog mog prijatelja Kampaca, volim da igram za navijače!’

Objavljeno: 12.08.23 u 17:20

Plejmejker jedva čeka okupljanje tima!

Gotovo čitav sastav izmenila je Crvena zvezda na kraju prethodne takmičarske sezone! Mnotšvo pojačanja, veliko kvaliteta, stavilo je paraf na ugovore sa klubom sa Malog Kalemegdana. Među njima se našao i aktuelni MVP nemačke lige, Jago Dos Santos Mateus. 

Brazilski reprezentativac je dao prvi intervju od potpisa sa srpskim šampionom. Omaleni plejmejker je u razgovoru za Meridian Sport otkrio da jedva čeka okupljanje tima.

– Na internetu svaki dan vidim nešto novo o Beogradu i timu. Zbog toga sam jako nestrpljiv. Sviđa mi se atmosfera i volim da igram za navijače pogotovo kada su na mojoj strani. Biće neverovatno kad se upoznamo – istakao je Brazilac i oktrio da je jedan od glavnih razloga za dolazak u Beograd uticaj njegovog prijatelja, Fakunda Kampaca. 

– Pratio sam ekipu zbog Kampaca, pratio sam skoro svaku utakmicu. Nisam zamišljao da ću biti deo tima. Kampaco mi je veliki prijatelj i inspiracija. Imamo sličnosti i razlika, ali je zajedničko da nemamo straha da se takmičimo sa bilo kim – poručio je Jago Mateus u razgvoru za Meridian Sport. 

24
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter