0
Evropske lige

FOTO: Arsenal @Arsenal/ Twitter

VICEŠAMPION POBEDOM OTVORIO SEZONU: Arsenal obradovao navijače sa tri boda, Saka postigao gol za TV špice! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.23 u 16:50

Gosti ‘pokazali zube’ velikanu iz Londona!

Aktuelni vicešampion Engleske, Arsenal, osvojio je tri boda na startu nove sezone Premijer lige! Izabranici Mikela Artete savladali su na domaćem terenu sastav Notingem Foresta, koji je prethodne sezone vodio grčevitu borbu za opstanak. Utakmica u Londonu završena je rezultatom 2:1, a Tobdžije su dominirale tokom 70 minuta meča.

Gosti su u završnoj fazi meča zaigrali daleko kvalitetnije i uspeli da nateraju navijače Arsenala da strahaju za ‘ceo plen’. Ipak, crveno-beli su uspeli da sačuvaju vođstvo!

U 26. minutu meča domaći su slomili otpor protivnika! Gabrijel Martineli je nanizao nekoliko fenomenalnih poteza, na zaista majstorski način, a njegovu asistenciju je iskoristio Edi Nketija! Napadač Tobdžija nije dugo razmišljao, odmah je pucao i zatresao mrežu Foresta!

Samo šest minuta kasnije prednost je duplirana! Vilijam Saliba je uposlio saigrača iz ofanzivne linije, a Bukajo Saka je sa nešto više od 20 metara poslao pravu bombu direktno u mrežu Meta Tarnera!

Konačan rezultat postavljen je u 82. minutu meča kada je Entoni Elanga proigrao Taiva Avonijia, koji je smanjio na 2:1.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter