7
Košarka

FOTO: Starsport

STIŽE POJAČANJE ZA REPREZENTACIJU SRBIJE: Plejmejker ipak dolazi u ekipu!

Objavljeno: 12.08.23 u 13:00

Povrđeno je i zvanično.

Košarkaška reprezentacija Srbije ima velikih problema sa organizatorima igre, a nakon odlaska Nemanje Nedovića, pročulo se da ni Nikola Topić neće moći da igra za našu selekciju.

Ipak, Miško Ražnatović, otklonio je sve dileme i ozvaničio da se mladi plejmejker priključuje sastavu Svetislava Pešića.

„Nikola Topic, posle sjajnog debija za Mega Mis, u toku dana napusta pripreme kluba i leti za Beograd. U dogovoru sa selektorom Pesicem, ocekuje se da veceras odradi prvi trening sa reprezentacijom!“ – napisao je čuveni menadžer.

5
4

7 Komentara

  1. e nesrecni i jadni pesicu. sada se pokazalo koliko ti zapravo samostalno sastavljas tim, a ovi veseli novinarcici najavljuju topica kao pojacanje. i ako je od roma previse je. smesno da je topic pojacanje. razmislite koliko puta su igraci zvezde bili povredjeni ili bolesni, a koliko puta su bojkotovali reprezentaciju u zadnjih 10 godina. mislim na nedovica, bjelicu i micica.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter