0
Košarka

Nikola Topic (L) Nemanja Dagubic (C) and Stefan Jovic Okupljanje Kosarkakske Reprezentacije Srbije at Aleksandar Nikolic hall on November 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TOPIĆ MEĐU ORLOVIMA: Mladi srpski plejmejker odradio svoj prvi trening u nacionalnom timu!

Objavljeno: 12.08.23 u 22:11

On je budućnost naše košarke

Srpska košarkaška budućnost, Nikola Topić, zvanično je stupio u redove seniorske reprezentacije Srbije, dok je danas odradio svoj prvi trening sa nacionalnim timom. Ovaj mladi igrač, trenutno smatran za najtalentovanijeg u Srbiji, ostvario je svoju najavu datu u ekskluzivnom intervjuu za „Telegraf“ prošlog četvrtka.

Topić, čiji je talent već privukao pažnju mnogih, započeo je svoje prve pripreme sa seniorskom reprezentacijom nakon što je proteklih dana proveo sa ekipom Mege na pripremama na Mikonosu. U ovom periodu odigrali su dve pripremne utakmice protiv Univerziteta Južna Karolina, stvarajući povoljne uslove za Topićevu integraciju u seniorski nivo igre.

Nedavno je Nikola Topić predvodio juniorsku reprezentaciju Srbije do osvajanja titule šampiona Evrope u kategoriji igrača do 18 godina. Njegova izvanredna igra i sposobnosti privukle su pažnju ne samo domaćih, već i međunarodnih stručnjaka.

Topić će ravnopravno konkurisati sa ostalim talentovanim igračima na spisku selektora Svetislava Pešića za sastav tima na predstojećem Svetskom prvenstvu. Njegova inkluzija u seniorsku reprezentaciju svedoči o njegovom rapidnom napretku i izuzetnom doprinosu srpskoj košarci.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter