0
Košarka

FOTO: FIBA

SLOVENIJA BEZ DONČIĆA: Luka propušta meč protiv Sjedinjenih Američkih Država!

Objavljeno: 12.08.23 u 18:55

Videćemo kako će izgledati bez njega

Slovenačka košarkaška reprezentacija suočava se s ozbiljnim gubitkom pred prijateljski meč protiv Sjedinjenih Američkih Država u subotu. Najbolji slovenački košarkaš, Luka Dončić, neće biti u mogućnosti sudjelovati u ovom susretu zbog povrede.

Meč između Slovenije i SAD-a planiran je za subotu navečer, s početkom u 21:30 sati. Ovaj prijateljski susret trebao je poslužiti kao važan test za obe ekipe uoči nadolazećeg Mundobasketa.

Međutim, Slovenci će biti oslabljeni odsustvom svog vodećeg igrača, Luke Dončića. Prema informacijama koje je saopštio Košarkaški savez Slovenije, Dončić je zadobio nezgodan udarac tijekom susreta sa Španijom u petak uveče. Kako bi se izbjegle dodatne komplikacije i kako bi se omogućilo potpuno ozdravljenje, odlučeno je da Dončić neće sudelovati u duelu protiv glavnog favorita za zlatnu medalju na Mundobasketu, Sjedinjenih Američkih Država.

Ova vest sigurno će razočarati slovenačke navijače koji su se nadali gledati svoju zvezdu u akciji protiv američkog tima. Međutim, prioritet je osigurati Dončićevo potpuno ozdravljenje i spremnost za nadolazeće izazove.

Očekuje se da će ostatak slovenačkog tima uložiti dodatni napor kako bi nadoknadili Dončićevu odsutnost i pružili dostojan otpor moćnoj američkoj ekipi u subotnjoj utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter