1
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

SANJAO JE DA POSTIGNE GOL PROTIV PARTIZANA: Letić o istorijskom rezultatu Sabaha, a malo i o revanšu!

Objavljeno: 12.08.23 u 13:49

Ipak, ima i taj revanš.

Bosanskohercegovački fudbaler, Bojan Letić, praktično je doveo Partizan pred rub eliminacije iz Evrope nakon samo jedne runde kvalifikacije, a nekadašnji bek Radničkog iz Niša, za tamošnje medije govorio je o spektakularnom meču u Bakuu.

Postao sam strelac prvog Sabahovog gola u Evropi i tako sam se upisao u klupsku istoriju. Lep je osećaj. A, što se tiče pogotka protiv Partizana, to je bio moj dečački san“, rekao je Letić, rođen u Brčkom.

Razumljivo je da Partizan u meč uneo status favorita.

„Video sam to, ali to je razumljivo, jer je naš protivnik dobro poznat klub sa dugom istorijom i velikim evropskim iskustvom. Izašli smo na teren da se borimo bez obzira na sve i uspeli smo da pobedimo. Igrali smo kao tim, odradili smo sve kako smo planirali, ispratili zahteve trenera i rezultat je stigao kao nagrada“.

Još nije kraj ipak.

Neće biti lako u revanšu, iako imamo dva gola prednosti. Ništa nismo još završili. Bitno je da u drugoj utakmici igramo maksimalno motivisano, koncentrisano i da budemo kao u prvom susretu. Nije vreme da sanjamo o plasmanu u grupnu fazu, prvi naredni cilj je da prođemo dalje u Beogradu, pa da idemo korak po korak“, ispričao je Bojan Letić.

1
0

1 Komentara

  1. Primicete dva komada u prvih 20 min i onda ste obrali bostan!
    A sanjao si gol protiv Partizana,cergaru,je li? E, pa bice ti malo klizavo u Humskoj!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter