0
Evropske lige

FOTO: Real Madrid FC

REAL PRONAŠAO REŠENJE: On će biti zamena za povređenog Tiboa Kurtou!

Objavljeno: 12.08.23 u 20:11

On će dobiti novu šansu da se nametne

Fudbalska pijaca se i dalje uzburkava, a poslednja senzacija dolazi iz Španije. Fabricio Romano, dobro poznati transfer ekspert, objavio je da su Kepa Arizabalaga i Real Madrid postigli dogovor, što znači da će talentovani čuvar mreže definitivno napustiti redove Čelsija i preći u Kraljevski klub.

Kepa je odmah nakon postignutog dogovora iskazao svoju želju za selidbu u Real Madrid, što nije iznenađujuće budući da je Španac već duže vreme bio povezivan sa ovim klubom. Iako su se u proteklih nekoliko dana čule spekulacije o mogućoj selidbi u Bajern Minhen, to se nije ostvarilo, a Kepa je već pozdravio svoje saigrače i spreman je da krene put Madrida kako bi formalizovao transfer.

Sa 28 godina, Kepa Arizabalaga je već iskusni golman koji je svoj fudbalski put započeo u Atletik Bilbaou, a potom igrao i za Baskoniju. Pored toga, proveo je vreme na pozajmicama u klubovima poput Real Valjadolida i Ponferadine. Međutim, najveći deo svoje karijere proveo je u Čelsiju od 2018. godine.

Ovaj transfer znači da će Čelsi morati da se upusti u potragu za novim golmanom kako bi popunili prazninu koja će nastati odlaskom Kepa Arizabalage. Očekuje se da će se bliže informacije o transferu saznati u narednim danima, dok će ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekivati dalji razvoj događaja na fudbalskoj sceni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter